Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/a/elisabethpalmqvist.se/httpd.www/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Kognitiv och beteendeinriktad terapi (KBT) är en forskningsbaserad metod som genomsyras av en humanistisk människosyn där klientens egna upplevelser och perspektiv är utgångspunkten.

KBT är en aktiv behandlingsmetod av problemlösande karaktär med fokus på här och nu. Man arbetar med tankemönster och hur de påverkar våra handlingar. Terapin syftar till att lära sig bättre uppmärksamma hur man kan påverkas negativt av sina tankemönster och hur det i sin tur påverkar våra reaktioner och handlanden i olika situationer. Genom dessa insikter kan man mer aktivt arbeta med att förändra hämmande tankar och begränsande beteende till att bli mer funktionella och hjälpsamma. På så sätt kan man leva ett liv där man inte låter destruktiva tankar och känslor begränsa vår fulla kapacitet.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med depression, ångesttillstånd, fobier, bristande självkänsla, stress, kris och utmattningstillstånd.