Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/5/a/elisabethpalmqvist.se/httpd.www/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Många organisationer och verksamheter såväl privata företag, ideella organisationer som offentliga förvaltningar kännetecknas idag av snabba förändringar och ökad organisatorisk komplexitet. Det ställs samtidigt höga krav på medarbetarnas engagemang, kompetens, förmåga och flexibilitet. Inom yrkesområden som vård, skola, social omsorg är dessa förväntningar särskilt höga då den egna kraften och professionaliteten att ge av sig själv i mötet med andra människor är grunden i uppdraget. Även inom privat sektor såsom IT-­branschen och liknande områden börjar man alltmer efterfråga handledningskompetens.

Att inom ramen för arbetet ge medarbetare och ledare utrymme för reflektion och lärande bidrar till integrering och utveckling av kunskap och kompetens och är ett avgörande komplement för att omsätta annan utbildning och kunskapsinhämtning. Professionell handledning enskilt eller i grupp ger stora möjligheter att tydliggöra sammanhang, utveckla och stärka professionell kompetens för den enskilda individen, arbetsgruppen och organisationen som helhet.

Jag handleder enskilda, grupper och ledare inom företag, socialtjänst, skola och myndigheter enligt evidensbaserade systemteoretiska modeller.